Οι MEΛΙSSES τραγουδούν για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ!

Μία μοναδική μουσική βραδιά για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ θα χαρίσουν οι MEΛΙSSES, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στις 21:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα θα στηρίξει μέσα από τη μουσική και τη μοναδική σκηνική του παρουσία το έργο της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, που γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας της με μία λαμπερή φιλανθρωπική καλλιτεχνική εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος.
Οι ΜΕΛΙSSES στα 10 χρόνια τους έχουν συνεργαστεί με περισσότερους από 20 καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν στεγανά. Όλα τους τα singles έχουν κατακτήσει τις καρδιές του κοινού και τo airplay chart των ραδιοφώνων, όπου 10 τραγούδια τους έχουν μπει στο top10 και δύο singles τους έχουν παραμείνει 35 εβδομάδες στο no1, ενώ μετρούν περισσότερα από 280 εκατομμύρια YouTube views.
Ερμηνεύοντας τις επιτυχίες τους και άλλα αγαπημένα τραγούδια και με την ξεχωριστή «χημεία» που έχουν με τον κόσμο, οι MEΛISSES θα ταξιδέψουν μοναδικά το κοινό της Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, λίγο πριν την πρεμιέρα των φετινών τους εμφανίσεων, για πέμπτη διαδοχική χρονιά, στο «Box Athens».
INFO
Οι MEΛΙSSES τραγουδούν για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ!
Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, 21:00
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1)
Τιμές εισιτηρίων: 15€, 20€, 30€, 40€
Προπώληση εισιτήριων:
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Δευτέρα – Σάββατο: 10:00πμ – 6:00μμ)
Πλατεία Αριστοτέλους (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00πμ – 3:30μμ / Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00πμ – 2:00μμ και 5:30μμ – 8:00μμ)
ticketeservices.gr

SHARE:

Αφήστε μια απάντηση