Νατάσα Θεοδωρίδου «Παραδόθηκα Σε Σένα» : Νέα αποκλειστικότητα!!

Με ολοκαίνουργιο τραγούδι επιστρέφει η Νατάσα Θεοδωρίδου και είναι έτοιμη να υποδεχθεί το φετινό καλοκαίρι, φιλοδοξώντας ότι θα καταφέρει για ακόμα μία φορά να αφήσει το σημάδι της. Σύμμαχός της σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης.
Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής και δημιουργός έχει γράψει για την καταξιωμένη ερμηνεύτρια του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Παραδόθηκα Σε Σένα». Αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία της Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν συνυπάρξει με επιτυχία στην ίδια σκηνή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και έχουν συναντηθεί δισκογραφικά άλλες δύο φορές. Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει υπογράψει επίσης το τραγούδι «Τελικά Σε Ξεπέρασα» που συμπεριλήφθηκε στο δίσκο «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» (2018) της Νατάσας Θεοδωρίδου ενώ οι δύο τραγουδιστές μοιράστηκαν ένα τρυφερό ντουέτο με τον τίτλο «Ένα Φιλί» στο άλμπουμ «Σου ‘Τα Δωσα Όλα» (2018) του Πέτρου Ιακωβίδη.
Αυτή τη φορά «Παραδόθηκα Σε Σένα», το οποίο θα διαδεχθεί για τη Νατάσα Θεοδωρίδου την αγαπημένη επιτυχία «Χαρτοπόλεμος» που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Οκτώβριο.
Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Παραδόθηκα Σε Σένα» θα κυκλοφορήσει 1 Ιου από τη Heaven Music.
Συντονιστείτε από Δευτέρα 25/05 στο #No1 ελληνικό ραδιόφωνο της πόλης για να το ακούσετε πρώτοι!!

SHARE:

Αφήστε μια απάντηση