Ο Νίκος Οικονομόπουλος νοσηλεύεται έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη θετικός στον κοροναϊό μετά από ταξίδι που έκανε στη Μύκονο και αμέσως οι δικοί άνθρωποι θορυβήθηκαν.

Ο τραγουδιστής δεν έχει εμβολιαστεί και από την πρώτη στιγμή οι γιατροί του είχαν επιστήσει την προσοχή για πιθανά συμπτώματα.

Όλα έδειχναν ότι πήγαιναν καλά, ωστόσο την Πέμπτη ο ερμηνευτής παρουσίασε δύσπνοια και οι θεράποντες ιατροί του του θεώρησαν απαραίτητο να νοσηλευτεί και να μπει στο οξυγόνο.

Από εκείνη την ημέρα βρίσκεται σε θεραπεία παροχή οξυγόνου υψηλής ροής και νοσηλεύεται στην κλινική covid στον 6ο όροφο του νοσοκομείου.

Αν και η πορεία της υγεία του βελτιώνεται ώρα με την ώρα και οι γιατροί θα επανεξετάσουν την Τρίτη την πιθανότητα να πάρει εξιτήριο υπάρχει μια μεγάλη ανησυχία.

Η νόσος έχει απρόβλεπτη πορεία πολλές φορές και μπορεί η κατάσταση να ανατραπεί από τη μία στιγμή στην άλλη. Ειδικά ο Οικονομόπουλος που δεν έχει εμβολιαστεί χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για αυτό οι γιατροί θα είναι προσεκτικοί πριν του επιτρέψουν να επιστρέψει στο σπίτι του.

 

SHARE: