Πέτρος Ιακωβίδης « Πες Μου Κάτι » : Νέο τραγούδι & Music Video!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει μέσα από ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό βίντεο τη νέα του επιτυχία « Πες Μου Κάτι », ένα τραγούδι που αγαπήθηκε μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις του και ήδη ακούγεται δυνατά στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Καλλιτεχνικά αεικίνητα και πάντα δημιουργικός, ο Πέτρος Ιακωβίδης πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο διαφορετικού ύφους, με κινηματογραφική και σκοτεινή αισθητική, που γυρίστηκε σε διάφορες τοποθεσίες της βόρειας Ελλάδας, σε σκηνοθεσία Bodega Visuals.

Το « Πες Μου Κάτι », που κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής που περιέχεται και στο repackaging του χρυσού άλμπουμ « Καλησπέρα » το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, είναι ένα δυναμικό εξάρι, με την εξαιρετική ερμηνεία του Πέτρου Ιακωβίδη.

Το τραγούδι, σε μουσική Πέτρου Ιακωβίδη και στίχους Πέτρου Ιακωβίδη και Βίκυς Γεροθόδωρου, ξεχώρισε από τις ζωντανές εμφανίσεις του Πέτρου Ιακωβίδη, που αυτή την περίοδο συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία στο «Vogue» της Θεσσαλονίκης μετά το πολύμηνο sold out στο «Fantasia» της Αθήνας και η αγάπη του κοινού ώθησε τον υπολογιστή και επιδραστικό καλλιτέχνη και δημιουργό να το μοιραστεί με όλους.