ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ – ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ

Η Πέγκυ Ζήνα εγκαινιάζει επίσημα τη συνεργασία της με τη Heaven Music. Tο πρώτο single της κοινής πορείας των δύο πλευρών φέρει τον τίτλο «Μέσα Μου Κάτι Έγινε» και υπόσχεται πολλά για τη συνέχεια.
Το νέο τραγούδι της Πέγκυς Ζήνα έχει τις υπογραφές δύο επιτυχημένων ονομάτων με πολυάριθμες επιτυχίες στο ενεργητικό τους: Η μουσική είναι δημιουργία του Χρήστου Δάντη και οι στίχοι ανήκουν στον Νίκο Σαρρή.
Το «Μέσα Μου Κάτι Έγινε» αποκτά εικόνα με τη σκηνοθεσία του καταξιωμένου Κωνσταντίνου Ρήγου και το video clip ακολουθεί το γοητευτικό δρόμο που χαράζει η Πέγκυ Ζήνα με τη δύναμη της φωνής της.
Το video clip είναι βασισμένο στο σενάριο της μεγάλης επιτυχίας «Νόημα» της Πέγκυς Ζήνα που κυκλοφόρησε το 2006. 13 χρόνια μετά, ο Κωνσταντίνος Ρήγος ξεπερνάει τον ίδιο του τον εαυτό και μέσα από τη φρέσκια ματιά του, βλέπουμε την ερμηνεύτρια σε ένα ρόλο «déjà vu».
Μετά την ολοκλήρωση των επιτυχημένων εμφανίσεών της στην Κύπρο, η Πέγκυ Ζήνα αναμένεται να επιστρέψει αυτό το χειμώνα στη νυχτερινή Αθήνα και να υποδεχθεί το κοινό από τη σκηνή του «Φως».