Ο Νίκος Απέργης μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία, το «Χίλια Χρόνια»! 

Ο Νίκος Απέργης μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία, το «Χίλια Χρόνια», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum .

Ο ταλαντούχος κι αγαπητός καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα κομμάτι διαφορετικού μουσικού ύφους από τις μέχρι σήμερα επιτυχίες του, καθώς το «Χίλια Χρόνια» είναι ένα « φρέσκο» κι ανεβαστικό τραγούδι με έντονο παραδοσιακό ηχόχρωμα και, για ακόμα μία φορά, κερδίζει τις εντυπώσεις. Η μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης.

Το «Χίλια Χρόνια» αποκαλύφθηκε από τον Νίκο Απέργη στην απονομή των μουσικών βραβείων της Κύπρου, Super Awards, όπου απέσπασε το βραβείο Social Cause Βραβείο (τραγούδι με κοινωνικό μήνυμα) και μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό και ιδιαίτερο αισθητικό music video, που κάνει σε κάθε του single ο Νίκος Πέργης. Τη σκηνοθεσία του βίντεο έκαναν οι Steven Airth και Spiros Kapsilis.

Το «Χίλια Χρόνια» είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία ο Νίκος Απέργης «μαγεύει» το κοινό της Αθήνας, με τις άκρως Δεύτερες εμφανίσεις του, για διαδοχική σεζόν, στο «Cabaret».