Νίκος Βέρτης «Αργήσαμε Καρδιά Μου» : Νέο τραγούδι & Music Video!

Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Αργήσαμε Καρδιά Μου», το οποίο υπόσχεται να γοητεύσει το κοινό για άλλη μία φορά με τους δυνατούς στίχους και τη μαγική μουσική του.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε τους προηγούμενους μήνες με το single «Είσαι Μια Γλυκιά Μπαλάντα», ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει με άλλο ένα εξαιρετικό τραγούδι για να συνεχίσει να δεσπόζει στην ελληνική μουσική σκηνή.

Στο νέο single, ο Νίκος Βέρτης υπογράφει τη μουσική και συνεργάζεται για άλλη μία φορά με τη γνωστή στιχουργό Όλγα Βλαχοπούλου, η οποία έγραψε τους συγκινητικούς στίχους της «Αργήσαμε Καρδιά Μου».

Η δοκιμασμένη συνεργασία τους μας έχει χαρίσει ήδη αγαπημένες επιτυχίες όπως τα «Θύμωσε Απόψε Η Καρδιά», «Έχει Τελειώσει», «Ήρθες», «Θα Έπρεπε Να Ντρέπεσαι», «Αδιαφορείς», «Φύγε» και το πιο πρόσφατο «Σε Άφησα Στο Χθες (Είσαι Τρελή)».

Οι στίχοι του τραγουδιού εκφράζουν τη λύπη για μία σχέση που τελείωσε πριν την ώρα της και τη δυσκολία να συνεχίσεις τη ζωή σου, περιγράφοντας την απώλεια και το κενό που αφήνει πίσω του ο χωρισμός.

Tο «Αργήσαμε Καρδιά Μου», το οποίο κυκλοφορεί από τη Super Theama και τη Heaven Music