ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΒΑΛ’ΤΟ ΤΕΡΜΑ

Ο Νίκος Οικονομόπουλος συστήνει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Βάλ’ Το Τέρμα» που μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMI / Universal. Ο καλύτερος και πιο εμπορικός λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με εμφανώς ανανεωμένη διάθεση, έχοντας μοναδικό σκοπό να δυναμώσει την ένταση και να προσφέρει αξέχαστες στιγμές.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος υπόσχεται να μας γοητεύσει και να μας κερδίσει ξανά έπειτα από δύο συνεχόμενες επιτυχίες που αναρριχήθηκαν στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.
Το δυναμικό «Τώρα Τι Να Το Κάνω» και το ξεχωριστό «Δυο Ζωές» που κατέλαβαν το Νο. 1 του επίσημου Airplay Chart δίνουν τη σκυτάλη στο ολοκαίνουργιο single «Βάλ’ Το Τέρμα».
Ένα up-tempo τραγούδι που αποπνέει χαρά και αισιοδοξία, δύο θετικά συναισθήματα αναμφίβολα κατάλληλα και αναγκαία για την εποχή. Τη μουσική υπογράφουν ο Χρήστος Δάντης και η Natalia Dusso και οι στίχοι ανήκουν στον Νίκο Σαρρή.
Το «Βάλ’ Το Τέρμα» κυκλοφορεί μαζί με το video clip που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος μεταφέροντας στις οθόνες μας μία ανέμελη μέρα στην παραλία που καταλήγει σε μία ξέφρενη γιορτή.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος μας καλεί να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε, να αγαπήσουμε, να ξεχάσουμε όλα τα προβλήματα και να βάλουμε τέρμα την ολοκαίνουργια επιτυχία του, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι χωρίς αναστολές.