Νίκος Οικονομόπουλος «Εμένα Να Ακούς» : Νέο τραγούδι & Music Video!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η απόλυτη ερωτική φωνή, αποκαλύπτει το video clip για το νέο τραγούδι του «Εμένα Να Ακούς».

Ο καλλιτέχνης που έχει ταυτίσει το όνομά του με αμέτρητα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί έντονα από το κοινό και έχουν αφήσει το δικό τους ανεξίτηλο αποτύπωμα, προσθέτει στο μακρύ κατάλογο των επιτυχιών του μια δυναμική ερωτική μπαλάντα.

Το «Εμένα Να Ακούς» διαδέχεται για τον Νίκο Οικονομόπουλο την καλοκαιρινή επιτυχία «Σκάσε Ένα Φιλί» που αγγίζει τις 6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και διατηρήθηκε για πέντε συνεχόμενους στο Top 10 του Ελληνικού Airplay Chart, παραμένοντας ακόμη στο Top 20.

Αυτή τη φορά ο δημοφιλής καλλιτέχνης ερμηνεύει με συναίσθημα, χαρακτήρα και ψυχή αληθινή ένα τραγούδι που αναμφισβήτητα θα γίνει επιτυχία, αλλά και βασικό σύνθημα «σε δύσκολους καιρούς».

«Εμένα να ακoύς και όχι τους τρελούς κι εγώ είμαι τρελός αλλά για σένα μόνο…», τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος και μας καλεί να κοιτάμε τον κόσμο γύρω μας σαν τον βλέπουμε για πρώτη φορά, παντρεύοντας το συναίσθημα με τη λογική με τρόπο αλληγορικό.

Το «Εμένα Να Ακούς» έχει τις υπογραφές δύο νέων και ταλαντούχων δημιουργών, του Χρήστου Σαντικάι στη μουσική και του Γρηγόρη Βαξαβανέλη στους στίχους, με τους οποίους ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεργάζεται για πρώτη φορά.

Το ατμοσφαιρικό video clip για το «Εμένα Να Ακούς» γυρίστηκε σε χειμερινό κλίμα με τη σκηνοθετική ματιά του Αλέξανδρου Κωστελίδη (Bodega Visuals).

Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Εμένα Να Ακούς» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.