Νατάσα Θεοδωρίδου «Για Μένα» : Νέο τραγούδι & Music Video!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνει συνέχεια στη δοκιμασμένη συνεργασία της με τον εκπληκτικό Γιώργο Σαμπάνη, μαζί με τον οποίο μας έχει χαρίσει επιτυχίες όπως τα «Ασ’ Τα Όλα Κι Έλα», «Ανήσυχος Καιρός», «Επειδή Με Ξέρω», «Μη Μου Πεις Για Πάντα» και «Χαρτοπόλεμος», ενώ συμπράττει για πρώτη φορά με τον κορυφαίο στιχουργό Νίκο Μωραΐτη.

Για ακόμα μια φορά η αυθεντική λαϊκή φωνή και ερμηνεία της Νατάσας Θεοδωρίδου αναδεικνύει το μεγάλο συνθετικό ταλέντο του Γιώργου Σαμπάνη, ενώ οι εξομολογητικοί στίχοι του Νίκου Μωραΐτη αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του τραγουδιού.

Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου διαδέχεται τη μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία «Παραδόθηκα σε σένα».Το «Για Μένα» απέκτησε εικόνα με ένα ατμοσφαιρικό video clip που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αλέξανδρου Κωστελίδη / Bodega Visuals.

Χωρίς να αντέχει άλλο το βάρος ενός ανομολόγητου και μονόπλευρου έρωτα, η Νατάσα Θεοδωρίδου κάνει στάχτη τις αναμνήσεις του παρελθόντος και τραγουδά: «Για μένα, θα σου πω για μένα, για τα διψασμένα χείλη που κρατώ, για μένα, ποιος ρωτάει για μένα, που χωρίς εσένα πάλι σ’ αγαπώ…»

Το «Για Μένα» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.