Κωνσταντίνος Αργυρός « Ελπίδα » : Νέο τραγούδι & Music Video!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις δεκάδες και διαδοχικές no1 επιτυχίες, μας χαρίζει την πιο μουσική « Ελπίδα », μέσα από το νέο του single, που είναι τώρα διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα και στη βιβλιοθήκη του Panik Music.

Το « Ελπίδα », που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα ιδιαίτερο ερωτικό τραγούδι, σε μουσική και στους στίχους της Λεμονής Σκοπελίτη, μία πλούσια και ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση που «απογειώνει» με την εξαιρετική χροιά του Κωνσταντίνου Αργυρού. Την παραγωγή έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Το « Ελπίδα » κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού κι έγινε viral πριν καν κυκλοφορήσει, μετά από ένα TikTok video του Κωνσταντίνου Αργυρού μέσα στο studio ηχογράφησης, καθώς και από τις οπτικές εμφανίσεις του στο « Teatro Athens » .

Μάλιστα, αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, έγινε εξώφυλλο και μπήκε στην πρώτη θέση του New Music Friday, της πιο σημαντικής λίστας του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες.

Το τραγούδι, που περιλαμβάνεται στο repackaging του πολυπλατινένιου δίσκου « 22 » και δίνει συνέχεια στα super κινούμενα singles του, συνοδεύεται από music video ιδιαίτερης αισθητικής, όπως συνηθίζει κάθε φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Στο βίντεο, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας, ο πάντα πρωτοπόρος καλλιτέχνης καταφέρνει να παρασύρει μουσικά το κοινό ενός μαγαζιού στο οποίο ο ίδιος είναι θαμώνας, καθώς κάθεται στο πιάνο και τραγουδά.