Ηλίας Βρεττός «Μόνο Εγώ» : Νέο single & music video!

Ο Ηλίας Βρεττός παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Μόνο Εγώ» μέσα από μία πρωτότυπη ιδέα που κατάφερε να ξεπεράσει τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού και να μπει στα σπίτια του κόσμου, κάνοντάς τον πρωταγωνιστή του music video.
Το «Μόνο Εγώ» είναι ένα ρυθμικό ερωτικό τραγούδι σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη, με τη χαρακτηριστική ερμηνεία του Ηλία Βρεττού. Είναι το πρώτο single του τραγουδιστή που κυκλοφορεί μετά το δίσκο «Σωστό Μου Λάθος».
Οι ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας δεν εμπόδισαν τον Ηλία Βρεττό από το να βρεθεί δίπλα στον κόσμο, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια.
Μέσα από μία διαδικτυακή πλατφόρμα τύπου chat roulette, ο επιτυχημένος τραγουδιστής μπήκε ξαφνικά στις οθόνες και τα σπίτια των χρηστών της εφαρμογής για να ανακοινώσει την κυκλοφορία του «Μόνο Εγώ» και να τους χαρίσει μία πρώτη ακρόαση.
Η άκρως δημιουργική και αιφνιδιαστική κίνηση του Ηλία Βρεττού έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και κατάφερε να διασκεδάσει τους χρήστες της εφαρμογής και να σκορπίσει χαμόγελα, με τις διαδικτυακές αντιδράσεις να καταγράφονται στο πρωτότυπο music video του «Μόνο Εγώ». Το «Μόνο Εγώ» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinum.