Γιώργος Κακοσαίος: Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι του!

Δεν είναι «Ψέματα». Ο Γιώργος Κακοσαίος κάνει το ντεμπούτο στη δισκογραφία με ένα ξεχωριστό τραγούδι που κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον.
Προερχόμενος από καλλιτεχνική οικογένεια, ήταν σχεδόν αδύνατο να μην κληρονομήσει το ταλέντο και να μην εκφράσει από νωρίς την αγάπη του για τη μουσική.
Παρά το νεαρός της ηλικίας του, ο Γιώργος Κακοσαίος κλέβει τις εντυπώσεις με την ασυνήθιστη ωριμότητα της φωνής του και το ιδιαίτερο ύφος των συνθέσεών του.
Ξεκίνησε την καριέρα του στη δισκογραφία από το μετερίζι του δημιουργού, καθώς έχει ήδη υπογράψει τη μουσική στα τραγούδια «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη» και «Δεν Μου Πάει Η Μοναξιά» πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχου.
Ο Γιώργος Κακοσαίος ξεδιπλώνει το πλήρες εύρος του ταλέντου του και στην πρώτη του δισκογραφική παρουσία ως τραγουδιστής, ερμηνεύει ένα μελωδικό τραγούδι με τίτλο «Ψέματα» στο οποίο υπογράφει ο ίδιος τη μουσική. Οι στίχοι του single ανήκουν στον μοναδικό Νίκο Σαρρή.
Το «Ψέματα» είναι ένα τραγούδι στέκεται σε πολύ καλό επίπεδο, με ενδιαφέρουσες μελωδίες, εξομολογητικούς στίχους και μία καλοδουλεμένη παραγωγή που παντρεύει αριστοτεχνικά διαφορετικές επιρροές.
Τo νέο τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου συνοδεύεται από ένα music video γεμάτο υπέροχες εικόνες της Αθήνας και όμορφα εναέρια πλάνα, το οποίο γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του έμπειρου Κώστα Καπετανίδη.
Το single «Ψέματα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.