Έλενα Τσαγκρινού & Δημήτρης Ταταράκης «Τελικά Η Ζωή Συνεχίζεται» : Νέο τραγούδι & Music Video!

Η  Έλενα Τσαγκρινού και ο Δημήτρης Ταταράκης   ενώνουν τις φωνές τους σε ένα εκρηκτικό ντουέτο με τίτλο «Τελικά Η Ζωή Συνεχίζεται», που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Οι δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν το πιο δυναμικό pop anthem του φετινού καλοκαιριού, που υπογράφουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι ARCADE  στη μουσική και ο Γιάννης Δόξας στους στίχους.

Το «Τελικά Η Ζωή Συνεχίζεται» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video, με μοντέρνα και black-and-white αισθητική, που αποτυπώνει το δυναμισμό της Έλενας Τσαγκρινού και του Δημήτρη Ταταράκη, καθώς και τη μεταξύ τους χημεία.

Τη σκηνοθεσία έκανε ο Γιάννης Παπαδάκος και το art direction ο Μιχάλης Πάντος.

«Τελικά η ζωή μπροστά συνεχίζεται κι ο παράδεισος, πριν απ’ το γκρεμό, θα κερδίζεται», είναι το μήνυμα που στέλνουν ο Έλενα Τσαγκρινού και ο Δημήτρης Ταταράκης.

Το single «Τελικά Η Ζωή Συνεχίζεται» παρουσιάστηκε πρώτη φορά επί σκηνής από την Έλενα Τσαγκρίνου και τον Δημήτρη Ταταράκη στα φετινά Mad Video Music Awards με ένα act που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Παράλληλα το τραγούδι έχει ήδη ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay μέσα από την πρώτη του μετάδοση σε επιλεγμένους σταθμούς τις προηγούμενες ημέρες.

Το «Τελικά Η Ζωή Συνεχίζεται» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.