ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ & ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΑΝΔΗΛΑΣ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

Με τη συμμετοχή του ανερχόμενου Ιάσονα Μανδηλά ανανεώνεται η νέα καλοκαιρινή επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου. Η Έλενα Παπαρίζου μαζί με το Carroten, το Νο1 αντηλιακό στην Ελλάδα, δημιούργησαν το summer anthem του 2019. Η «Number One» ντίβα της pop στην Ελλάδα υποδέχτηκε το φετινό καλοκαίρι με το ολοκαίνουργιο single της «Καλοκαίρι Και Πάθος» που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, το οποίο έχει κατακλύσει τα social media με posts και stories του τραγουδιού.

Η νέα επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου κυκλοφορεί ξανά σε μια ολοκαίνουργια έκδοση που φτιάχτηκε ειδικά για τα Mad Video Music Awards 2019, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή του ανερχόμενου Ιάσονα Μανδηλά με τον οποίον πραγματοποίησε μία εκρηκτική εμφάνιση στη σκηνή της εκδήλωσης.

Ο Ιάσονας Μανδηλάς, πρωταθλητής Ελλάδος στο στίβο το 2007, σπούδασε ως υπότροφος Musical Theater στο «Jacob’s Pillow» της Μασαχουσέτης και στο «Bird College», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε γνωστές παραγωγές μιούζικαλ αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές. Πρόσφατα κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο τραγούδι του, με τίτλο «Χίλια Κομμάτια».

Το «Καλοκαίρι Και Πάθος» αποτελεί διασκευή της επιτυχίας των Kendji Girac & Claudio Capeo «Que Dieu Me Pardonne» που φέρει την υπογραφή των Davide Esposito, Laurent Lamarca και Renaud Rebillaud στη μουσική και του Γιάννη Αμανατίδη στους ελληνικούς στίχους.

Το ντουέτο της Έλενας Παπαρίζου με τον Ιάσονα Μανδηλά, όπως και η αρχική έκδοση του τραγουδιού, κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI / Universal.