Έλενα Παπαρίζου «Αναμονή» : Nέο τραγούδι & Μusic Video!

Η Έλενα Παπαρίζου κυκλοφορεί το music video για το τραγούδι «Αναμονή» και μεταφέρει στις οθόνες μας άλλη μία από τις «Αποχρώσεις» του ομότιτλου άλμπουμ της.

Ο δέκατος προσωπικός δίσκος της «Number One» τραγουδίστριας της ελληνικής δισκογραφίας κυκλοφόρησε από τη Minos EMI / Universal στις 29 Ιανουαρίου περιλαμβάνοντας 13 τραγούδια.

Μεταξύ τους βρίσκεται το «Αναμονή», ένα κομμάτι με λιτή ενορχήστρωση, γεμάτο, όμως, με συναίσθημα και πάθος, με το οποίο ολοκληρώνεται το άλμπουμ.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι ARCADE, οι οποίοι έχουν βάλει τη σφραγίδα τους σε ολόκληρο σχεδόν το άλμπουμ «Αποχρώσεις».

Το music video του «Αναμονή» δίνει συνέχεια στο #ProjectApohrosis της Έλενας Παπαρίζου.

Η Ελληνίδα ντίβα της pop σκοπεύει να μοιραστεί με το κοινό οκτώ διαφορετικά μουσικά βίντεο για τα οκτώ καινούργια τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς της με τη σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Με το συγκεκριμένο τρόπο πρόκειται να δημιουργηθεί ένα άτυπο visual album, καθώς τα υπόλοιπα τραγούδια του άλμπουμ «Αποχρώσεις» συνοδεύονται ήδη από τα δικά τους video clips.