ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ – ΝΑ ‘ΣΟΥΝ ΨΕΜΑ

Η Ανδρομάχη κλέβει τις εντυπώσεις με το νέο της single, «Να ‘Σουν Ψέμα», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Criminal Music! Η ταλαντούχα «νεράιδα» του ελληνικού τραγουδιού ερμηνεύει ένα κομμάτι με παραδοσιακά και ethnic στοιχεία, που έγραψε ο Βασίλης Κουμεντάκος και μας ταξιδεύει με τη «μαγική» φωνή της. Το single συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό ατμοσφαιρικό music video, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.
Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Να ‘Σουν Ψέμα» ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay και αγαπήθηκε από το κοινό, μπαίνοντας στις τάσεις του YouTube, όπου έχει ξεπεράσει τα 300.000 views μέσα σε λίγες ημέρες. Το «Να ‘Σουν Ψέμα» έρχεται να προστεθεί στις επιτυχίες της Ανδρομάχης, η οποία έκανε τη διαφορά από τα πρώτα της βήματα. Στο δισκογραφικό της ντεμπούτο, «Το Φεγγάρι», συνεργάστηκε με έναν από τους hitmakers της νέας γενιάς, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ενώ στη συνέχεια ξεδίπλωσε και το συνθετικό της ταλέντο, με δύο τραγούδια που έγραψε η ίδια, τα «Δεν Μπορώ» και «Δεν Σε Διάλεξα».
Από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, η Ανδρομάχη θα ξεκινήσει τις φετινές της εμφανίσεις, στο «Κέντρο Αθηνών», δίπλα στον Νίκο Οικονομόπουλο.