Μια λαοθάλασσα, μια συναυλία ζωής και το Χρυσό Κλειδί της Λάρνακας! Η Άννα Βίσση γιόρτασε την μουσική της πορεία, στο σπίτι της, στη Σκάλα της!

Η Άννα Βίσση γιορτάζει, φέτος, τα 50 χρόνια στη δισκογραφία και, ψες, βράδυ Σαββάτου (30/09),στην κεντρική παραλιακή πλατεία της πόλης της, της Λάρνακας, έδωσε τη συναυλία της ζωής της!
Μια λαοθάλασσα με χιλιάδες κόσμου, από όλη τη Κύπρο και όχι μόνο, την υποδέχθηκε! Κάποιοι κάνουν λόγο ακόμα και για περισσότερους από 50.000 ανθρώπους.

Το μεγάλο γεγονός που η Λάρνακα θα θυμάται για πολλά χρόνια, ξεκίνησε στις 6 (μέχρι τις 8) με live link με τον ΣΦΑΙΡΑ. Στις 8 πήρε τη σκυτάλη ο συνδημότης μας και φίλος και συνεργάτης της Άννας, DJ Γιάννης Ανδρέου. Στις 9 ακριβώς η απόλυτη σταρ έκανε την εμφάνιση της.
Μαζί της στη σκηνή τραγούδησαν και αγαπημένοι καλλιτέχνες, που ερμήνευσαν μεταξύ άλλων και κάποια από τα σπουδαιότερα τραγούδια της Άννας Βίσση: ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καίτη Γαρμπή, η Έλενα Παπαρίζου, η Πάολα, ο Μπάμπης Στόκας και – φυσικά – η Λία Βίσση.
Ο Δήμαρχος της Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, της απέμεινε την υψηλότερη τιμή που θα μπορούσε και της απέμεινε το “Χρυσό Κλειδί” της Λάρνακας!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι εδώ και 7 χρόνια κατά τη διάρκεια της θητείας του, δεν το έχει δώσει σε κανέναν άλλο.

Tην μεγάλη είδηση ανακοίνωσε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου επί σκηνή, ο Κωστάκης ο οποίος είναι επίσης φίλος της Άννας Βίσση.
“Ο Δήμος Λάρνακας αποφάσισε εκ μέρους όλων των δημοτών της Λάρνακας να τιμήσει την Άννα Βίσση με την Ανώτατη διάκριση του Δήμου, προσφέροντας της το χρυσό κλειδί της πόλης ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την 50χρονη της μουσική πορεία και την προσφορά της στην πόλη” ανακοίνωσε ο Κωστάκης και το πλήθος χειροκρότησε με επιφωνήματα ενθουσιασμού τη συγκινητική αυτή στιγμή.

“Παρακαλούμε τον Δήμαρχο Λάρνακα να έρθει, με το κλειδί του, να το προσέχει γιατί εν έχουμε άλλο κλειδί” είπε με το γνωστό του χιούμορ ο Κωστάκης και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

“Είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά για μας, γιατί γιορτάζουμε μαζί με την Άννα μας, την Άννα της Κύπρου, αλλά κυρίως την Άννα της Λάρνακας, τα 50 χρόνια της στο τραγούδι. Μαζευτήκαμε όλοι εδώ σήμερα Άννα μου, για να σε ακούσουμε, να σε απολαύσουμε, αλλά κυρίως για να γιορτάσουμε αυτή την υπέροχη επέτειο. Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου θέλω να σου παραδώσω το Χρυσό Κλειδί της Λάρνακας. Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για τα υπέροχα τραγούδια σου, για τις αξέχαστες στιγμές, αλλά κυρίως επειδή εδώ και 50 χρόνια μας κάνεις περήφανους που είμαστε Λαρνακείς”, είπε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας.

Η Άννα ήταν βρισκόταν στη σκηνή για πέντε ολόκληρες ώρες!
Από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 2 το πρωί, μαζί με τους καλεσμένους της, γνωστούς αγαπημένους τραγουδιστές, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, στη πόλη της, εδώ όπου ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα, σπίτι της, στη Σκάλα της.

* Η συναυλία αυτή φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφορούσε και στη δημιουργία πέντε νέων δωματίων στον ξενώνα του Ronald McDonald House Λευκωσίας και στην κατασκευή πέντε κουζινών για το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Sophia Foundation for Children.

SHARE: