Η Καίτη Γαρμπή απογείωσε το «J2US» με τις επιτυχίες της!

Στο ρυθμό της Καίτης Γαρμπή και των μεγάλων διαχρονικών επιτυχιών της έζησε ο προημιτελικός του «Just The 2 Of Us», το βράδυ του Σαββάτου.

Η «ντίβα της καρδιάς μας» έβαλε «φωτιά» στο πλατό, σε μία βραδιά αφιερωμένη στα ’80s, λίγες ημέρες πριν το παγκόσμιο live streaming που θα κάνει με τον Διονύση Σχοινά, το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου.

Η έναρξη του χθεσινού του «Just The 2 Of Us» έγινε με την Καίτη Γαρμπή να τραγουδά «Το Κάτι» μαζί με τον παρουσιαστή του show, Νίκο Κοκλώνη.

Η Καίτη Γαρμπή επεφύλαξε και μία μεγάλη έκπληξη τραγουδώντας την επιτυχία «Επιτέλους» σε ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία αποκάλυψε και μια άγνωστη αστεία ιστορία που είχε συμβεί σε συνεργασία τους το 1993.

Η Καίτη Γαρμπή ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό με τις δυνατές ερμηνείες της, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδησε μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιτυχίες της 30ετούς καριέρας της, όπως τα «Ιεροσυλία», «Χαμένα», «Ευαισθησίες» και «Θα Μελαγχολήσω».

Από το πρόγραμμα δεν έλειψαν και τα νέα τραγούδια της με τον Φοίβο, όπως το πιο πρόσφατο «Σ’ Όποιον Αρέσω» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

SHARE: