Η Έλενα Παπαρίζου κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της!

Η Έλενα Παπαρίζου αποκαλύπτει το νέο άλμπουμ της και μας καλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα μοναδικό ταξίδι σε 13 διαφορετικές μουσικές «Αποχρώσεις».Το άλμπουμ «Αποχρώσεις» αποτελείται από 13 τραγούδια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ηχοχρωμάτων και επιρροών.

Μεταξύ τους ήδη γνωστές επιτυχίες όπως το «Κάτι Σκοτεινό», το «Άσκοπα Ξενύχτια», το «Έτσι Είναι Η Φάση» σε συνεργασία με τον μοναδικό Σάκη Ρουβά, το «Μίλα Μου», το «Σε Ξένο Σώμα» που αναρριχήθηκε στο No. 1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, αλλά και το ολοκαίνουργιο single «Deja Vu» με τη συμμετοχή της Marseaux.

Τη μουσική στα τραγούδια του δίσκου υπογράφουν οι ARCADE, Μπάμπης Σάμης, PADE, Damian Magand, Kirsten Collins, Bosorg Etemad, Δημήτρης Ξυπολιάς, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Kim Διαμαντόπουλος και Levianth, ενώ τους στίχους στις ολοκαίνουργιες επιτυχίες της Έλενας Παπαρίζου έχουν χαρίσει οι ARCADE, Νίκη Παπαθεοχάρη, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Ρενέ, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Solmeister και iLLEOo.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της η Έλενα Παπαρίζου παρουσιάζει το #ProjectApohrosis, στο πλαίσιο του οποίου θα παρουσιάσει 8 διαφορετικά μουσικά βίντεο για τα 8 καινούργια κομμάτια του άλμπουμ.

Τα visuals θα κυκλοφορήσουν Φεβρουάριο και θα έχουν τη σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

SHARE: