Γιώργος Μαζωνάκης «ΠΝΙΓΟΜΑΙ (ΔΕΝ ΠΝΙΓΟΜΑΙ)» : Αποκλειστικά από Δευτέρα 9 Ιανουαρίου!

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί τη νέα του επιτυχία «ΠΝΙΓΟΜΑΙ (ΔΕΝ ΠΝΙΓΟΜΑΙ)» την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023!
Σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη, στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και διεύθυνση παραγωγής από τον Κώστα Καλημέρη, το «ΠΝΙΓΟΜΑΙ (ΔΕΝ ΠΝΙΓΟΜΑΙ)» κυκλοφορεί κι ενθουσιάζει!
Το «ΠΝΙΓΟΜΑΙ (ΔΕΝ ΠΝΙΓΟΜΑΙ)» αποτελεί προπομπό του νέου album του Γιώργου Μαζωνάκη!

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου το «ΠΝΙΓΟΜΑΙ (ΔΕΝ ΠΝΙΓΟΜΑΙ)» του Γιώργου Μαζωνάκη θα κυκλοφορήσει οπτικοποιημένο σε σκηνοθεσία της διεθνούς φήμης σκηνοθέτιδος Εύης Καλογηροπούλου!
Η Εύη Καλογηροπούλου είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαζωνάκη όταν σκηνοθέτησε την ταινία «Στον θρόνο του Ξέρξη», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Μαζωνάκης και η οποία βραβεύθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών με το «Canal+ Βραβείο Ταινίας Μικρού Μήκους», ενώ έχει ταξιδέψει και διακριθεί σε πολλά φεστιβάλ κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο! Ένα επίτευγμα-ορόσημο για την ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, μία στιγμή εθνικής υπερηφάνειας για τα διεθνή επιτεύγματα του κινηματογράφου μας!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, με κορυφαία πορεία άνω των 30 ετών, πρωταγωνιστεί δισκογραφικά με τις διαχρονικές επιτυχίες του που αγαπιούνται από γενιά σε γενιά, ενώ το album του «Αγαπώ Σημαίνει», καταγράφει σπάνιο ρεκόρ στη σύγχρονη δισκογραφία, αφού όλα τα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει ως single, έχουν κατακτήσει τις ψηλότερες θέσεις στο Top 10 του Official Airplay Chart by Media inspector. Επίσης, το «Τώρα Τώρα (Boro Boro)» από τη διεθνή του συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης Arash, αγαπήθηκε και αγαπιέται από όλο το φάσμα των ηλικιών, καταγράφοντας πάνω από 22 εκ. προβολές στο Youtube και 6 εκ. streams στο Spotify, σε μόλις 6 μήνες!
Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει κερδίσει και το στοίχημα της νυχτερινής ψυχαγωγίας με τις sold out εμφανίσεις του κάθε Πέμπτη και Σάββατο στο Κέντρο Αθηνών!

Ακούστε το πρώτοι εδώ, σε αποκλειστική μετάδοση από Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στο Ρυθμό 89,2!