Γιώργος Γιαννιάς «Η Κατάλληλη Στιγμή» : Νέα αποκλειστικότητα στο Ρυθμό 89,2!

Ο Γιώργος Γιαννιάς παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Η Κατάλληλη Στιγμή» διαθέσιμο από τη Δευτέρα 25 Μαρτίου σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο από την Heaven Music.

Ο αγαπημένος Γιώργος Γιαννιάς είναι εδώ με μία δυναμική, ερωτική μπαλάντα που μας ξυπνάει μοναδικά συναισθήματα όπως μόνο εκείνος μπορεί.

Η Παναγιώτα Αθανασούλη μας χαρίζει τους στίχους που αριστοτεχνικά μας μεταφέρουν μια ιστορία αγάπης ενώ ο Πάνος Καπίρης υπογράφει τη μουσική αλλά και την επιμέλεια ολόκληρης της παραγωγής.

Με την χαρακτηριστική του αισθαντική ερμηνεία, ο Γιώργος Γιαννιάς τραγουδάει:

«Kατέβα τώρα είμαι στο δρόμο να μιλήσουμε
Για μια ζωή που έχουμε να ζήσουμε
Και ξέχασέ το ότι είναι μια Δευτέρα
Έλα να φτιάξουμε μαζί μια άλλη μέρα

Δεν κάνει κρύο και καθόλου εδώ δε βρέχει
Και η καρδιά μας την αγάπη την αντέχει
Είναι ένας έρωτας που βιάζεται πολύ
Τώρα για μας
Είναι η κατάλληλη στιγμή»

Το τραγούδι έχει ένα ιδιαίτερο νόημα για τον Γιώργο Γιαννιά ο οποίος το αφιερώνει στους λατρεμένους του γονείς που έφυγαν από τη ζωή αναπάντεχα αλλά μαζί.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Heaven Music ενώ παράλληλα ο Γιώργος Γιαννιάς συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Γιαννιά – «Η Κατάλληλη Στιγμή» κυκλοφορεί σε επιλεγμένα ραδιόφωνα τη Δευτέρα 25 Μαρτίου από την Heaven Music.

Ακούστε το αποκλειστικά από τη Δευτέρα 25 Μαρτίου