Διπλή πλατινένια απονομή για την Πάολα!

Ένα γιορτινό φινάλε, ανάλογο των live εμφανίσεών της, επεφύλασσε η Heaven στην Πάολα το βράδυ του Σαββάτου 27 Απριλίου, λίγο… μετά τα μεσάνυχτα. Η εορταστική ατμόσφαιρα της τελευταίας βραδιάς στο Teatro MusicHall επιλέχθηκε για να τιμηθεί η επιτυχία των δισκογραφικών της πωλήσεων!

Η Πάολα σημείωσε, μέσα σε λίγες μόλις ημέρες, μία τεράστια επιτυχία, καθώς το νέο cd της «Μετά τα Μεσάνυχτα Live», που κυκλοφόρησε από τη Heaven, έγινε ήδη πλατινένιο!

Από την πρώτη κιόλας ημέρα (24/4) οι θαυμαστές της από όλη την Ελλάδα έσπευσαν να αποκτήσουν το νέο cd που μεταφέρει τη μαγεία, τη δύναμη και το πάθος της ερμηνείας της έτσι όπως αποτυπώνεται στις live εμφανίσεις της, με αποτέλεσμα να γίνει κυριολεκτικά ανάρπαστο σε όλα τα σημεία πώλησης.

Πλατινένια επιτυχία για το «Μετά τα μεσάνυχτα Live» αλλά και χρυσή επιτυχία για  το «Γίνε μαζί μου ένα», ένα cd που φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο!

Το event της απονομής, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του προγράμματος της Πάολα, διοργανώθηκε από τη Heaven και το ραδιοφωνικό σταθμό Δρόμος. Η Πάολα έκανε την έναρξη του προγράμματός της με το «Γίνε μαζί μου ένα» και στη συνέχεια ενημέρωσε τον κόσμο για την απονομή. Στη σκηνή ανέβηκε μαζί της η Γιώτα Τσιμπρικίδου από το ρ/φ Δρόμος, ενώ την απονομή των χρυσών και πλατινένιων δίσκων στους συντελεστές της διπλής επιτυχίας πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Heaven κος Γιώργος Κυβέλλος, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Πάολα δεν είναι μία ξανθιά λαϊκή τραγουδίστρια, είναι μία αληθινή λαϊκή ερμηνεύτρια! Έχει τη στόφα των τραγουδιστριών που δεν ξέρει πώς το κάνει αλλά το αισθάνεται απόλυτα, και αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας και στην ερμηνεία της αλλά και στη συμπεριφορά της στη σκηνή. Αυτήν τη μοναδική αλήθεια της αγαπάμε και θαυμάζουμε και αυτή έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα που γιορτάζουμε σήμερα».   

Τη δισκογραφική γιορτή διαδέχθηκε η live εμφάνιση της Πάολα, η τελευταία εμφάνιση της σεζόν στην Αθήνα- η οποία ξεκίνησε με τη νέα επιτυχία της «Κράτα με», παρασύροντας το κοινό στη μαγεία της μουσικής της!

 

SHARE: