Π. Τερζής: Μετά από 4 χρόνια απουσίας αποκαλύπτει…“Είμαι καλά και επιστρέφω!”

Ετοιμάζει come back με live εμφανίσεις ο γνωστός τραγουδιστής…

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας του από την πίστα ο Πασχάλης Τερζής ετοιμάζεται για την επιστροφή του και αποκαλύπτει πως είναι καλά στην υγεία του.

“Κατάφερα να βάλω κάποια πράγματα στην άκρη και να κοιτάξω λίγο τον Πασχάλη. Εγώ ποτέ δεν ήθελα να φτάσω στην κορυφή, όχι γιατί δεν είμαι φιλόδοξος, αλλά γιατί φοβόμουν τον γκρεμό. Έτσι, πήραν την απόφαση να σταματήσω να δουλεύω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σνομπάρω τους χώρους στους οποίους εμφανίστηκα και τώρα είμαι κάποιος”, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην “Real Life”.

Για την απουσία του δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν είναι δίκαιο να βγαίνεις στην πίστα μόνο για το χειροκρότημα και τα φράγκα” και ξεκαθάρισε πως επιστρέφει στο χώρο για να κάνει κάτι διαφορετικό. “Δεν έχω μεγαλεπήβολα σχέδια! Θέλω να κάνω κάτι σεμνό, με πολύ φθηνό εισιτήριο, ίσως το χαμηλότερο που έχει γίνει μέχρι σήμερα, γιατί ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα. Πολλοί συνάνθρωποί μας πεινάνε. Θα δώσω κάποιες συναυλίες, ξεκινώντας στα μέσα Ιουνίου από την Πάτρα. Θα ακολουθήσουν η Καβάλα, τα Γιάννενα, η Καλαμάτα, η Κρήτη…”.

Τέλος, ο αγαπητός τραγουδιστής δεν κρύβει ότι τον ενόχλησαν τα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας του, ενώ αποκαλύπτει πως, εκτός από τις live εμφανίσεις, ετοιμάζει και νέο CD, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της επιλογής των κομματιών!

 

SHARE: